HPŠSS-a pripojena Ministarstvu poljoprivrede

HPŠSS-a pripojena Ministarstvu poljoprivrede

Dragi poljoprivrednici, ribari, šumoposjednici, te svi ostali korisnici savjetodavnih usluga, obavještavamo vas da je Hrvatska poljoprivredno-šumarska savjetodavna služba (HPŠSS) s danom 1. siječnja 2019. prestala s radom kao javna ustanova, te je sve poslove i obaveze, kao i zaposlenike preuzelo Ministarstvo poljoprivrede.

Uz planirane uštede proizašle pripajanjem i racionalizacijom poslovnih procesa, usluge za sve Vas  biti će jednako dostupne kao i do sada, putem postojećih ureda u županijama, mreže naših savjetodavaca, te ostalih kanala komunikacije.

Nepromijenjene adrese i telefonski brojevi savjetodavaca nalaze se u adresaru na arhiva.savjetodavna.hr, koja će biti aktivna do uspostave tehničke infrastrukture i potpune integracije mrežnih stranica Ministarstva poljoprivrede. Na navedenoj adresi do daljnjega ćete moći pronaći najave tečajeva i edukacija, te sve ostale informacije, a o budućim promjenama ćemo vas pravovremeno obavijestiti.

Sukladno Zakonu o prestanku važenja Zakona o Hrvatskoj poljoprivredno-šumarskoj savjetodavnoj službi (NN 111/2018), nova adresa za dostavu pošte do daljnjeg je:

Ministarstvo poljoprivrede

(za HPŠSS)
Bani 110
10 010 Zagreb

Svim poljoprivrednicima, ribarima i šumarima želimo uspješnu i plodonosnu 2019. godinu!

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Ministarstvo poljoprivrede
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr