Dan otvorenih vrata

Dan otvorenih vrata

Odsjek Hrvatskog zavoda za poljoprivrednu savjetodavnu službu Bjelovarsko-bilogorske županije u suradnji sa tvrtkama WestfaliaSurge, GEDŽIĆ GRADNJA, WOLF SYSTEM, SCHAUER AGRA D.D.O. i LEDO organizira «DAN OTVORENIH VRATA». Ovom i sličnim manifestacijama želimo nastaviti promidžbu Operativnog programa razvoja govedarstva u RH, te pokazati rezultate koje su OPG-a ostvarila u gradnji staja za držanje mliječnih krava.

Cilj promidžbe su aktivnosti koje su usmjerene stvaranju povoljne poduzetničke klime kod OPG-a, afirmaciji proizvodnje mlijeka kao pozitivnog procesa, te povećanju interesa za tu proizvodnju. To prvenstveno obuhvaća aktivnosti organiziranja zajedničkih susreta poljoprivrednih proizvođača koji će u suradnji sa savjetnicima HZPSS-a, izvođačima gradnje, dobavljačima opreme i projektantima utvrditi analizu planiranog pothvata – od poslovne ideje do realizacije.

Pozivam cijenjene kolegice i kolege svih županija koje su teritorijalno povezane s Bjelovarsko-bilogorskom županijom da o planiranoj aktivnosti koja će se održati 21. lipnja 2007. godine u Šimljani 31, Općina Berek na OPG-u Hađasija Ivan obavijeste sve zainteresirane poljoprivrednike.  

PRILOZI

Odsjek HZPSS-a Bjelovarsko-bilogorske županije,
Josip Komljenović, dipl. ing. agr., stručni savjetnik za stočarstvo

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Ministarstvo poljoprivrede
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr