Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa

Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa

Obavijest o održavanju tečaja „Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa“ iz M01 Prenošenje znanja i aktivnosti informiranja iz Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.

Dana 20. i 21. studenog 2018. u prostorijama Hrvatske poljoprivredno-šumarske službe u Buzinu, Bani 110, održat će se tečaj pod nazivom „Osnove korištenja poljoprivrednih aplikacija i servisa“. Predavači će biti mr. sc. Robert Črep i Doris Fejer, mag. ing. agr., djelatnici Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe.

Suvremena poljoprivredna proizvodnja zahtijeva svakodnevno korištenje računala i interneta kako bi se poljoprivrednici mogli informirati o novim zakonskim promjenama i novim tehnologijama uzgoja. Kako bi poljoprivrednici bili konkurentniji na tržištu i kako bi uštedjeli dragocjeno vrijeme, poznavanje rada na računalu i korištenje interneta su u današnje vrijeme nužna potreba. Na tečaju će se poljoprivrednici upoznati s osnovama rada na računalu i kretanju po internetu kako bi samostalno mogli pretraživati njima važne informacije, pregledati i promijeniti podatke u Agronetu, pregledati Arkod kao i pratiti najnovije zakonske promjene.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na link: https://arhiva.savjetodavna.hr/prijava-polaznika/tecaj/3518/prijava/obrazac/

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Ministarstvo poljoprivrede
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr