Poziv šumoposjednicima iz Lovreča i Rovinja

Poziv šumoposjednicima iz Lovreča i Rovinja

Dana 24. listopada 2018. godine (srijeda) u 18,00 sati u vijećnici općine Sveti Lovreč, Gradski trg 4, održati će se uvodna prezentacija izrade Programa gospodarenja šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu „BADERNA - LOVREČ“ koja obuhvaća područje katastarskih općina: Baderna i Lovreč.

Pozivamo sve zainteresirane šumoposjednike, predsjednike Mjesnih odbora, te predstavnike grada Poreča i općine Sveti Lovreč, da se odazovu i sudjeluju na ovoj uvodnoj prezentaciji.

Dana 25. listopada 2018. godine (četvrtak) u 19,00 sati u Domu kulture u Rovinjskom selu, Stjepana Žiže 2, održati će se uvodna prezentacija izrade Programa gospodarenja šumama šumoposjednika za gospodarsku jedinicu „ROVINJ - SOŠIĆI“ koja obuhvaća područje katastarskih općina: Rovinj, Rovinjsko selo i Sošići. Pozivamo sve zainteresirane šumoposjednike, predsjednike Mjesnih odbora, te predstavnike grada Rovinja i općine Kanfanar, da se odazovu i sudjeluju na ovoj uvodnoj prezentaciji.

Tijekom uvodne prezentacije šumoposjednici će biti upoznati s osnovnim odredbama novoga Zakona o šumama vezanima za gospodarenje šumama šumoposjednika.

Uvodnu prezentaciju će voditi ispred Hrvatske poljoprivredno-šumarske savjetodavne službe mr.spec. Albin Lampe, dipl. ing. šum., a ispred izrađivača Programa Denis Stojsavljević, dipl. ing. šum.

                                                                                   mr.spec. Albin Lampe, dipl.ing.šum.

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Ministarstvo poljoprivrede
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr