Poziv na 16. natjecanje orača Vukovarsko-srijemske županije

Poziv na 16. natjecanje orača Vukovarsko-srijemske županije

Udruga natjecatelja u oranju Vukovarsko-srijemske županije, Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukture , Općina Drenovci i Hrvatska poljoprivredno- šumarska savjetodavna služba, pozivaju Vas na 16. natjecanje orača Vukovarsko-srijemske županije.

Želja nam je da svojim dolaskom uveličate ovu našu manifestaciju, koja će se održati 12. srpnja 2018. godine (četvrtak), s početkom u 10.00 sati, u Račinovcima, na parceli Dubrave, OPG Babić Zvonko , uz glavnu cestu na ulazu u selo.

Pokrovitelji natjecanja su: Županija Vukovarsko-srijemska, Upravni odjel za poljoprivredu i infrastrukture, Općina Drenovci i HPŠSS – Podružnica Vukovarsko-srijemske županije, a dugogodišnji glavni sponzor je tvrtka „Lagro“ iz Vinkovaca, kao i sponzori: Poljopskrba Međunarodna trgovina d.o.o. - Zagreb,  Pioneer sjeme d.o.o. - Zagreb,  PIK – Vinkovci,  Agroglas - Osijek,  BASF Croatia d.o.o. – Zagreb,  BC Institut d.d. – Rugvica.

Trening natjecatelja, upoznavanje s pravilima natjecanja po svjetskim kriterijima i označavanje parcela održati će se u srijedu 11. srpnja 2018. godine, na parceli za natjecanje.

Prvaci natjecanja po kategorijama osigurati će si nastup na 16. Državnom natjecanju u oranju, koje će se održati  24.-26. kolovoza  2018. godine u Osijeku u sklopu 5. Farm showa.

Veselimo sa Vašem dolasku !

                                                                                  Đuro Cerovčec, dipl.ing.agr.

 

Na usluzi poljoprivredi, ribarstvu i šumarstvu

Kontakti

Ministarstvo poljoprivrede
Bani 110
Buzin
10010 Zagreb, Hrvatska
Tel.: +385 (0)1 4882 700
Telefax: +385 (0)1 4882 701
savjetodavna@savjetodavna.hr
www.savjetodavna.hr